Vis mer

Politiet på New Zealand utfordret sine kolleger - nå danser politibetjenter "verden over"

Kommer norsk politi til å kaste seg på dansetrenden?

(upublisert) Opprettet
Politibetjenter i New Zealand la ut en video på Facebook-siden til politidistriktets rekruteringssider der de danser og deltar i "#RunningManChallenge".

Hva er "Running Man challenge" spør du kanskje? Det er årets "Harlem Shake", startet av to baskespillere ved Universitetet i Maryland, USA, skriver Popsugar.com.

Politibetjentene fra New Zealand postet i alle fall sin video, og utfordret samtidig flere politidistrikter verden rundt om å gjøre det samme. Responsen har ikke latt vente på seg:

Politiet i New York var raskt ute og tok utfordringen......det samme gjorde politiet i Skottland.New Yorks brannvesen og ambulansepersonellet slang seg også påFår vi se norsk politi kaste seg på dansetrenden?


Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.