Politiet løsnet varselskudd etter lang biljakt

To personer er pågrepet av politiet etter en biljakt fra Jessheim til Nord-Odal. Politiet fryktet at det var sprengstoff og våpen i bilen.

Publisert

Biljakten startet på Jessheim da en personbil unndro seg politikontroll klokka 18.43.

Politiet hadde opplysninger om at bilen var stjålet, føreren ruset og at det kunne være sprengstoff og våpen i den. Politiet fulgte derfor etter bilen fra Jessheim mot Eidsvoll og videre til Sand i Nord-Odal.

Ved Sand ble bilen stanset i en sperring. Bilen kjørte av veien, og to personer ble pågrepet. Politiet avfyrte varselskudd under pågripelsen, opplyser Øst politidistrikt onsdag kveld.

Operasjonsleder Ronny Samuelsen ønsker ikke kommentere hvorfor politiet benyttet varselskudd i politijakten, og kan onsdag kveld heller ikke bekrefte om det var sprengstoff i bilen

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.