Politiet: Lite sannsynlig at det ligger noe kriminelt bak dødsfall i Lillesand

Kvinnen som ble funnet død i et skogsområde i Høvåg i Lillesand onsdag, er trolig ikke utsatt for noe kriminelt, fastslår politiet.

Kvinnen som ble funnet død i Høvåg i Lillesand onsdag ettermiddag, ble obdusert torsdag. Rapporten fastslår ingen sikker dødsårsak, men det er lite sannsynlig at hun var utsatt for noe kriminelt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Kvinnen som ble funnet død i Høvåg i Lillesand onsdag ettermiddag, ble obdusert torsdag. Rapporten fastslår ingen sikker dødsårsak, men det er lite sannsynlig at hun var utsatt for noe kriminelt. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Politiet mottok torsdag ettermiddag en foreløpig obduksjonsrapport. Kvinnen i 40-årene ble funnet død i Lillesand onsdag.

– Foreløpig obduksjonsrapport gir ikke sikkert svar på kvinnens dødsårsak, men på bakgrunn av rapporten anser vi det som lite sannsynlig at vi står overfor dødsfall som skyldes en kriminell handling, sier påtaleansvarlig i saken, Tove Haugland, i en pressemelding.

– Endelig vurdering vil bli gjort når alle resultater av rettsmedisinske undersøkelser foreligger, sier hun.

Hun opplyser at politiet fortsetter etterforskningen og jobber videre med å foreta vitneavhør. Endelig obduksjonsrapport ventes om åtte-ti uker.

Kvinnen er norsk, og hennes pårørende er varslet og informert om resultatene av den foreløpige obduksjonen.

Hun ble funnet utendørs i terrenget, og politiet sperret av et området ved en skogsbilvei. Kvinnen ble forsøkt gjenopplivet, men ble erklært død i ambulansen.

Politiet har foretatt flere vitneavhør i saken.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer