Skyting i Trondheim

Politiet leter etter navngitte personer etter skyteepisode i Trondheim

Letingen etter én eller flere navngitte gjerningspersoner i forbindelse med skytingen i Ila i Trondheim torsdag kveld pågikk fortsatt lørdag kveld.

Mannen i 30-årene som ble skutt i Ila i Trondheim torsdag kveld, ligger på St. Olavs hospital og er ikke kritisk skadd. Her er politiet i arbeid på åstedet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
Mannen i 30-årene som ble skutt i Ila i Trondheim torsdag kveld, ligger på St. Olavs hospital og er ikke kritisk skadd. Her er politiet i arbeid på åstedet. Foto: Ned Alley / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vi har fått vitneopplysninger som gjør at vi nå kan gå etter én eller flere navngitte personer, sier politiadvokat Trygve Angen i Trøndelag politidistrikt til NTB.

En mann i 30-årene ble skutt i magen og en arm torsdag kveld. To menn i 20-årene har så langt blitt pågrepet i saken, siktet for medvirkning til drapsforsøk.

Politiet mistenker minst to øvrige personer etter hendelsen.

Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å gå nærmere inn på hvem de mistenker, men opplyser at de har konkrete spor å gå etter.

De navngitte personene er etterlyst nasjonalt og internasjonalt gjennom Schengen-samarbeidet, opplyser Angen til Adresseavisen.

– Frykter represalier

Mannen som ble pågrepet fredag, skulle etter planen avhøres lørdag ettermiddag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer