Politiet: Kvinne drev bordell i Oslo sentrum

En kvinne i 60-årene er siktet for menneskehandel, hallikvirksomhet og narkotikalovbrudd. Hun er varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud.

Den halliksiktede kvinnen har drevet en massasjesalong i Oslo sentrum i lang tid, ifølge TV 2. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
Den halliksiktede kvinnen har drevet en massasjesalong i Oslo sentrum i lang tid, ifølge TV 2. Illustrasjonsfoto: Håkon Mosvold Larsen / NTB Vis mer
Publisert

Politiet mener hun drev et bordell på en massasjesalong i Oslo sentrum, skriver TV 2. Kvinnen ble pågrepet tirsdag.

– Vi har hatt en aksjon mot et massasjeinstitutt i Oslo fordi vi mener at det har pågått narkotikaomsetning fra stedet, og at det bedrives prostitusjonsvirksomhet, sier politiadvokat Kathrine Kristoff.

Også andre etater, deriblant Skatt Øst, deltok i aksjonen.

Politiet har i lengre tid hatt informasjon om salongen, og kvinnen har selv kjent til at hun var under etterforskning i åtte-ni måneder, ifølge kjennelsen. Kvinnen nekter straffskyld.

Ulike hendelser gjorde at det var riktig å aksjonere nå, ifølge politiadvokat Kristoff.

Kvinnens forsvarer mener det ikke var noen reell fare for bevisforspillelse, men retten gikk med på varetektsfengsling ettersom de mener det er fare for at kvinnen vil kunne påvirke vitner dersom hun blir løslatt.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer