Jakter maskerte menn i Oslo

Politiet jakter to menn etter væpnede ransforsøk

Mennene forsøkte å rane til seg to biler med et våpen utenfor Storo Storsenter og Circle K på Storo i Oslo.

Publisert

Politiet fikk melding om det første ransforsøket klokken 0.34 natt til søndag. Saken overtas av avdelingen for etterforskning i Oslo-politiet.

– Vitner meldte om at to maskerte menn forsøkte å true til seg en bil utenfor Circle K på Storo. Vitner har også sett at håndvåpen ble vist. Vi har ikke kontroll på fornærmede der. Kort tid senere fikk vi melding om et nytt ransforsøk, denne gangen utenfor Storo Storsenter, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet har vært i kontakt med personene som ble utsatt for det siste ransforsøket. De skal være oppjaget av hendelsen, men klarte å kjøre vekk fra gjerningsmennene.

– Vi tror de to gjerningspersonene sto bak begge ransforsøkene. De ble sett løpende fra stedet. Vi søker med mange biler og hundepatruljer, sier Skott natt til søndag.

Politiet jobber også med overvåkingsbilder på stedet. Gjerningsmennene bar på bager og var mellom 170 og 180 centimeter høye, ifølge vitnebeskrivelser.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.