Politiet jakter mann med hagle i Vennesla

Bevæpnet politi i Agder søker etter en navngitt mann i 50-årene etter en voldshendelse søndag kveld. Mannen er bevæpnet med en avsagd hagle.

Bevæpnet politi i Agder søker mandag etter en mann i 50-årene etter en voldshendelse søndag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Bevæpnet politi i Agder søker mandag etter en mann i 50-årene etter en voldshendelse søndag kveld. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix Vis mer
Publisert

Mannen er etterlyst for kroppsskade og frihetsberøvelse etter at en kvinne i 30-årene søndag kveld ble utsatt for vold.

– Kvinnen ble tatt med mot sin vilje fra Mandal. De har en relasjon fra før. Vitner til hendelsen fortalte at han var bevæpnet med avsagd hagle, forteller operasjonsleder Øyvind Hægeland i Agder politidistrikt til NTB.

Observert mandag morgen

Klokken 6.35 mandag morgen opplyser politiet på Twitter at mannen er observert igjen.

– Politipatrulje observerer den etterlyste mannen som igjen stikker til skogs. Vi går i gang med et nytt søk i terrenget, skriver politiet.

Søket pågår i området sør for Sandlandsvannet sørvest for Hægeland i Vennesla kommune.

Søk i krevende terreng

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 20.50. Politiet oppsøkte mannen på en adresse på Hægeland i Vennesla kommune og fant også kvinnen der.

– Politiet avfyrte et varselsskudd. Gjerningspersonen stakk av til fots og hadde med seg en hagle, men skjøt ikke tilbake, sier operasjonslederen til VG.

Flere patruljer og hundepatruljer deltar i søket, og et politihelikopter fra Oslo bistår. Til NTB opplyser Hægeland at det er et krevende søk i skogsterreng.

Kvinne skadd

Kvinnen i 30-årene behandles på sykehus for bruddskader og betegnes som kraftig forslått, opplyser politiet.

Politiet vet at mannen, som er kjent for politiet fra før, er bevæpnet med en avsagd hagle og omtaler ham som potensielt farlig.

– Vi har grunn til å tro at han i en presset situasjon kan være til fare for andre, sier Hægeland.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer