Knivstikking i Oslo

Politiet jakter gjerningspersoner etter voldshendelse i Oslo

Politiet har fremdeles ikke pågrepet noen etter at en mann ble stukket i magen med en skarp gjenstand i Oslo sentrum fredag kveld.

En person har blitt påført stikkskader i magen, på Egertorget. Politiet jobber med vitner på stedet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
En person har blitt påført stikkskader i magen, på Egertorget. Politiet jobber med vitner på stedet. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vi har gjennom natten holdt på med taktisk etterforskning, og gått gjennom video fra overvåkingskamera i området. Vi søker fremdeles etter vitner som kan ha sett noe, sier vaktleder Mona Nordby ved kriminalvakta i Oslo til NTB like etter klokken 8 lørdag morgen.

Politiet fikk melding om hendelsen på Egertorget i Oslo klokken 21.52 fredag kveld.

– Tilstanden til mannen er ikke livstruende, og den er stabil, sier operasjonsleder Tor Gulbrandsen til NTB like før midnatt til lørdag.

Mannen har ifølge politiet blitt stukket med en skarp gjenstand. De er ikke kjent med om det er snakk om en kniv eller noe annet.

Fredag kveld ønsket politiet å komme i kontakt med to menn og en kvinne som skal ha forlatt Egertorget i retning Slottet. Disse skal være gjerningspersonene, og et søk ble satt i gang etter hendelsen. De har foreløpig ikke funnet dem.

Politiet ønsker at dersom noen har opplysninger om hendelsen, om å ta kontakt.

– Vi har få beskrivelser. Det var ikke så mange vitner som man kan kunne tro når det er så sentralt, sier operasjonslederen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer