Knivstikking på Jæren

Politiet jakter fortsatt gjerningspersoner etter knivstikking på Jæren

Politiet jakter fortsatt mulige gjerningspersoner etter knivstikkingen på Jæren fredag. En mann ble funnet utendørs med stikkskader. Han skal avhøres lørdag.

Publisert

– Det er ingen som er pågrepet foreløpig. Vi har ingen formening om hvem gjerningspersonene er. Vi planlegger avhør av den fornærmede om kort tid for å få en forklaring på hva som har skjedd, sier jourhavende jurist Bjarte Myklebust i Sørvest politidistrikt til NTB lørdag formiddag.

En mann ble funnet med stikkskader i et veikryss i Hå på Jæren fredag kveld. Skadeomfanget er ikke kjent.

Han ble først kjørt legevakt for behandling. Deretter ble han fraktet med ambulanse til Universitetsjukehuset i Stavanger.

Politiet varslet selv om hendelsen klokken 19.14 og rykket ut til veikrysset hvor den skadde mannen var blitt funnet utendørs med stikkskader.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.