Politiet i Oslo ber om tips i mulig volds- og kidnappingssak

Politiet vil fortsatt ha tips etter at en mann skal ha blitt utsatt for vold i Lindbäckveien i Oslo lørdag kveld og tatt med i en bil sammen med flere andre.

Det var her, i Lindbäckveien på Nordseter i Oslo, at en mann skal ha blitt utsatt for vold og tatt med i en bil lørdag kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB
Det var her, i Lindbäckveien på Nordseter i Oslo, at en mann skal ha blitt utsatt for vold og tatt med i en bil lørdag kveld. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Publisert

– Det har ikke kommet inn flere tips til Kriminalvakta i løpet av natten. Det siste vi vet om er fra søndag kveld, og det kjenner vi ikke innholdet i, sier krimleder Anne Tveit på Kriminalvakta i Oslo politidistrikt til NTB.

Politiet ba søndag ettermiddag om tips i saken for å danne seg bilde av hva som skjedde i Lindbäckveien på Nordseter i Oslo lørdag kveld.

Det som er kjent, er at politiet fikk melding klokken 22.13 fra flere vitner som uavhengig av hverandre fortalte at en mann ble utsatt for vold og tatt med inn i en bil sammen med flere andre.

Ingen savnet

Bilen kjørte ut på Ekebergveien før den forsvant, men politiet ønsket søndag kveld ikke å gå ut med noe signalement på bilen eller personene som var involvert i hendelsen.

– Så langt har vi foreløpig bare fått inn ett tips som vi ser på. Det går på en observasjon som er gjort i nærområdet, og vi ser nærmere på det, fortalte politioverbetjent Kenneth Wilberg, leder for seksjon for organisert kriminalitet i Oslo-politiet, til NTB søndag kveld.

Han opplyste at ingen så langt var meldt savnet i Oslo etter hendelsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer