Politiet har fått 25 tips etter Tengs-pågripelsen

Politiet sier de har fått inn til sammen 25 tips etter at det ble kjent at en mann i 50-årene er pågrepet og siktet for drapet på Birgitte Tengs.

Politiadvokat Fredrik Soma. Foto: Carina Johansen / NTB
Politiadvokat Fredrik Soma. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert

Politiadvokat Fredrik Martin Soma i Sørvest politidistrikt sier til NTB at det ikke har vært noen konkret utvikling i saken siden mandag utover disse tipsene.

– Om lag 25 tips er mottatt siden det ble kjent at siktede var pågrepet, og politiet følger opp disse tipsene. Ellers etterforsker vi saken i henhold til planen som er lagt, med avhør av vitner og gjennomgang av beslag, sier han.

Blant tipserne er det flere personer som mener å ha opplysninger om den siktede personen. I tillegg er det et fåtall tips som går på saker tipserne mener politiet bør sjekke opp i relasjon til siktede eller til siktelsen som er mot ham i dag.

– Blant disse er informasjon knyttet til en voldtektssak på Stord i 1999. Dette er politiet i ferd med å sjekke ut. I det ligger det at vi gjør en vurdering av om saken har relevans for vår etterforskning. Det innebærer ikke at siktede er mistenkt i ytterligere straffesaker, sier Soma.

Den 50 år gamle mannen er også mistenkt for drapet på Tina Jørgensen i Stavanger i 2000.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer