Politiet gjennomfører vitneavhør etter dødsulykken i Karmøytunnelen

Politiet har ennå ikke identifisert personen som omkom i bilbrannen i Karmøytunnelen lørdag ettermiddag. Nå har politiet iverksatt vitneavhør.

Mannskaper fra nødetatene ved inngangen til Karmøytunnelen lørdag kveld. En person omkom etter at en begynte å brenne inne i tunnelen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB
Mannskaper fra nødetatene ved inngangen til Karmøytunnelen lørdag kveld. En person omkom etter at en begynte å brenne inne i tunnelen. Foto: Jan Kåre Ness / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vedkommende er ennå ikke identifisert. Vi er i gang med vitneavhør. Det skal være flere andre bilister som har observert bilen, både før og etter at den begynte å brenne, sier operasjonsleder Brit Randulff til NTB ved 20-tiden.

Det var klokken 17.30 at politiet fikk melding om at det hadde begynt å brenne i en bil som hadde krasjet i tunnelveggen inne i Karmøytunnelen.

Ifølge politiet skal det ha kommet mye røyk ut av tunnelåpningen på Røyksundsiden, og brannvesenet sendte røykdykkere inn i tunnelen.

Tunnelen er fortsatt stengt i forbindelse med ulykken.

Karmøytunnelen er 8900 meter lang. Tunnelen går under Karmsundet og Førresfjorden, og har i tillegg en tunnelarm på 1164 meter opp til øya Fosen.