Politiet gir opp søk etter savnet mann i Sogndal

Politiet gir opp etterforskningen av forsvinningen til Christer Fretheim Flem, som forsvant sporløst i Sogndal i 2016.

Publisert

Cold case-gruppa i Kripos har siden november arbeidet med etterforskningen, som nå altså legges ned, skriver Bergens Tidende.

Flem forsvant ved Haukåsen i Sogndal i mai 2016, mens han var på tur med ansatte fra Melås Helse AS. Det siste halvåret har politiet arbeidet med blant annet digitale spor, uten å komme noe lenger i saken.

– Dette er en lei sak, som har rørt ved alle i politiet som har vært borti den. Vi skulle gjerne hatt en oppklaring, sier lensmann Inger Lill Lanes.

Melås Helse fikk 9,2 millioner kroner i året i støtte for å gi 37-åringen forsvarlige helsetjenester. I etterkant av forsvinningen ble de siktet for brudd på helsepersonelloven og ilagt en foretaksbot på 600.000 kroner.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.