Politiet frigir navn etter mistenkelig dødsfall i Verdal

Det var Thom André Stang Krokstad (31) som ble funnet død i Verdal 3. november. Den avdøde var hjemmehørende i Verdal kommune.

Trøndelag politidistrikt har i samråd med familien frigitt navnet til den avdøde i Verdal. Foto: Viggo Jakobsen / NTB
Trøndelag politidistrikt har i samråd med familien frigitt navnet til den avdøde i Verdal. Foto: Viggo Jakobsen / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

– Navnet frigis i samråd med pårørende, opplyser Trøndelag politidistrikt i en pressemelding.

Det var sent torsdag kveld at mannen ble funnet død i Verdal sentrum. Dødsfallet karakteriseres rutinemessig som mistenkelig.

– Vi har iverksatt etterforskning i saken og har flere hypoteser. En av dem er at han er utsatt for noe kriminelt, sa operasjonsleder Wenche Johnsen i Trøndelag politidistrikt til NTB torsdag.

En kvinne ble fredag pågrepet i forbindelse med dødsfallet. Hun nekter straffskyld og ble løslatt av politiet lørdag ettermiddag.

– Opplysningene som har fremkommet hittil, har ikke styrket mistanken om at noe straffbart har skjedd. Siktede blir derfor løslatt, opplyste påtaleansvarlig John R. Sødahl Furunes i Trøndelag politidistrikt lørdag ettermiddag.

Siktelsen mot kvinnen opprettholdes. Hun er siktet for å ha hensatt en person i hjelpeløs tilstand.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer