Politiet fant cannabisplantasje i Eidskog

Fire personer er siktet for grov narkotikaovertredelse etter at politiet avdekket en plantasje med over 700 cannabisplanter i en privatbolig i Eidskog kommune.

En cannabisplantasje som denne ble i oktober avdekket i Eidskog i Innlandet. NB: Bildet er fra et annet beslag i en privatbolig på Kråkerøy i 2008. Illustrasjonsfoto: Politiet / NTB
En cannabisplantasje som denne ble i oktober avdekket i Eidskog i Innlandet. NB: Bildet er fra et annet beslag i en privatbolig på Kråkerøy i 2008. Illustrasjonsfoto: Politiet / NTB Vis mer
Publisert

– Dette er en av de større plantasjene som er avdekket i vårt område. Produksjonen fremstår som profesjonell med lys, varme og ventilasjon for å gi optimale vekstforhold, sier politifullmektig Christine Lundstein ved Kongsvinger politistasjon til avisa Glåmdalen.

Plantasjen ble avdekket i oktober, og fire menn i alderen 29 til 34 år ble pågrepet, siktet og varetektsfengslet i forbindelse med saken.

Etter det avisa erfarer, skal et tips ha ført politiet på sporet av plantasjen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer