Politiet etterlyser vitne etter at mann døde i voldshendelse i Lyngdal

Politiet ønsker å komme i kontakt med en mann i 60-årene som var på stedet under en voldshendelse i Lyngdal, der en mann døde fem dager senere.

Skjermpdump fra Google Maps.
Skjermpdump fra Google Maps. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Selve hendelsen var 13. mai, men mannen døde 18. mai.

Politiet skriver i en pressemelding at de ønsker et oppfølgingsavhør av mannen i 60-årene som var på stedet.

– Det har til nå ikke lykkes politiet å komme i kontakt med vitnet, og vi ber derfor om at han tar kontakt med politiet i Agder så fort som mulig, sier påtaleansvarlig i saken, Liv Versland Seland.

Det var på kveldstid fredag 13. mai at politiet rykket ut til en voldshendelse ved en adresse i Lyngdal. En mann i 60-årene ble fraktet til sykehus med alvorlige skader, og en mann i 40-årene ble pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse.

Politiet valgte siden å løslate siktede, som er avhørt og ikke erkjenner straffskyld.

Fem dager etter voldshendelsen døde mannen i 60-årene.

Politiet har samtidig fått opplyst at fornærmede var utsatt for en sykkelulykke tidligere samme dag som voldshendelsen. De kan ikke utelukke at han fikk de alvorlige skadene i forbindelse med denne ulykken.

Tidligere har politiet også opplyst at det ikke er noe som tyder på at det er brukt gjenstander eller våpen under voldshendelsen.

Lyngdal Avis skrev i forrige uke at mannen skulle obduseres for å kartlegge dødsårsaken.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer