Kvinne funnet i vannet

Politiet etterlyser pårørende etter at eldre kvinne ble funnet i vannet

Politiet kjenner ikke til identiteten til en kvinne som funnet i vannet utenfor Åsgårdstrand badeplass tirsdag morgen. Kvinnen er fløyet til Ullevål sykehus.

Publisert

I morgentimene tirsdag ble en eldre kvinne funnet livløs i vannet utenfor Åsgårdstrand badeplass. Politiet er ikke kjent med årsaken, men antar at ulykken har skjedd i forbindelse med bading.

– Publikum observerte en flytende person i vannet cirka ti meter fra land, og fikk dratt henne i land. Luftambulansen kom til stedet, men fordi kvinnen var våken, ble hun sendt til sykehuset i ambulanse, sier operasjonsleder Tore Grindem til NTB.

Politiet opplyser på Twitter at det ble startet livreddende førstehjelp på land etter uhellet, og at kvinnen ble fløyet videre til Oslo universitetssykehus.

De ber om tips på telefon 02800 fordi de ikke kjenner identiteten til kvinnen, og har lagt ut et bilde på meldingstjenesten som viser antrekket og gåstavene hun benyttet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer