Politiet ber vitner melde seg etter dødsfall i Kristiansand

En mann døde på sykehus etter å ha blitt funnet bevisstløs ved Bystranda i Kristiansand søndag 7. november. Politiet ber vitner om å melde seg.

Politiet ber personer som har vært i dette området ved Bystranda i Kristiansand, natt til 7. november, om å melde seg. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Politiet ber personer som har vært i dette området ved Bystranda i Kristiansand, natt til 7. november, om å melde seg. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert

Videovervåkning som politiet har innhentet, viser to personer på Tangen ved Skansen 8 i tidsrommet 3 til 4.30 natt til søndag 7. november.

– Politiet ber personer som har vært i dette området, eller nært opp mot dette området i det nevnte tidsrommet om å melde seg til politiet, sier politiadvokat Thea Severine Hanken Hobbesland i Agder politidistrikt.

Dersom noen er kjent med at personer har vært i dette området i det aktuelle tidsrommet ønsker politiet også å kontaktes.

En mann i 60-årene døde på sykehus onsdag 10. november etter å ha blitt funnet bevisstløs i Kristiansand sentrum.

Saken betegnes som en undersøkelsessak, og den etterforskes foreløpig ikke som straffesak. Det er ingen mistenkte i saken.

Politiet ber om at tips i saken leveres til telefonnummer 02800 eller gjennom Politiets Nettpatrulje-Agder.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer