Politiet ber om fire ukers varetekt for drapssiktede i Stavanger

Politiet vil be om fire ukers varetekt for mannen og kvinnen som er siktet for drap eller medvirkning til drap, som tirsdag framstilles for varetektsfengsling.

Politiet ber om fire ukers varetekt for de to drapssiktede i Stavanger. kveld. Foto: Carina Johansen / NTB
Politiet ber om fire ukers varetekt for de to drapssiktede i Stavanger. kveld. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert

Den drapssiktede mannen i 30-årene framstilles for varetektsfengsling i Sør-Rogaland tingrett klokka 12, mens kvinnen i 50-årene framstilles halvannen time senere.

Politiadvokat Marita Hagen opplyser at de vil be om fire ukers varetektsfengsling for begge to, i full isolasjon de to første ukene. I tillegg ber politiet om brev-, besøks- og medieforbud i hele perioden.

Kvinnen erkjenner ikke straffskyld, mens mannen ikke har tatt stilling til dette, skriver Stavanger Aftenblad.

De to ble pågrepet i en politiaksjon i Stavanger natt til mandag etter at en død person ble funnet i en leilighet i byen lørdag kveld.

De siktede ble avhørt mandag, men Hagen ønsker ikke å si noe om hva som ble sagt i avhørene. Begge avhørene ble mandag avbrutt på grunn av deres helsesituasjon.

Det var i 18.30-tiden lørdag kveld at politiet fikk melding om en alvorlig voldshendelse i en leilighet i Stavanger sentrum. Politiet fant en mann i leiligheten som etter kort tid ble erklært død.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer