Politiet ber om to uker varetektsfengsling for siktet mann etter dødsfall i Drammen

På grunn av bevisforspillelsesfare vil politiet be om at en mann i 50-årene varetektsfengsles i to uker etter at en annen mann ble funnet død i Drammen torsdag.

Båren med en mann som torsdag morgen ble funnet død utendørs i Drammen sentrum, fraktes bort fra åstedet. En mann er siktet for kroppskrenkelse i saken. Foto: Martin Solhaug Standal / NTB
Båren med en mann som torsdag morgen ble funnet død utendørs i Drammen sentrum, fraktes bort fra åstedet. En mann er siktet for kroppskrenkelse i saken. Foto: Martin Solhaug Standal / NTB Vis mer
Publisert

Det opplyser politiadvokat Ann Iren Svane Mathiassen til NTB.

En mann ble torsdag morgen funnet død utendørs i Drammen sentrum. Politiet har begynt å få en formening om hvem det var, men har ingen sikker identitet.

Mannen i 50-årene er av utenlandsk opprinnelse og siktet for kroppskrenkelse. Det baserer seg blant annet på at et vitne så de to i slåsskamp dagen før.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer