Politiet ber om tips om ung mann i overgrepssak i Time

Politiet ber om tips om en mann i 15-20-årsalderen etter at en jente ble utsatt for et overgrep på vei hjem fra skolen i Time tirsdag ettermiddag.

En jente i barneskolealder ble tirsdag ettermiddag angivelig utsatt for et overgrep på vei hjem fra Lye skole i Time kommune i Rogaland. Foto: Carina Johansen / NTB
En jente i barneskolealder ble tirsdag ettermiddag angivelig utsatt for et overgrep på vei hjem fra Lye skole i Time kommune i Rogaland. Foto: Carina Johansen / NTB Vis mer
Publisert

Politiet gikk først ut og ba publikum om tips om en voksen mann, men justerer nå dette med bakgrunn i avhør av flere personer.

– Vi vil på nåværende tidspunkt ikke kommentere hvilken ytterligere beskrivelse som er gitt av potensiell gjerningsperson. Årsaken til dette er at vi ønsker mest mulig upåvirkede forklaringer fra vitner, sier leder for personseksjonen i Sørvest politidistrikt, Bjørn Kåre Dahl, i en pressemelding.

Tirsdag kveld ble det gjennomført et tilrettelagt avhør av fornærmede, som er en jente i barneskolealder, opplyser politiet.

Ber om tips fra elever

Overgrepet skal ha skjedd i skogområdet mellom Lyevegen, Kvartsvegen og på oppsiden av Lye ungdomsskole en gang mellom klokka 13 og 13.30 tirsdag ettermiddag.

Både Lye skule og Lye ungdomsskole avsluttet for dagen klokka 13 tirsdag – noe som betyr at mange barn og ungdommer kan ha gått i det aktuelle området.

– Disse personene ønsker vi å få kartlagt for å danne oss et bedre bilde av bevegelser i området. Vi ber om at foreldre bistår med dette, og tar kontakt med politiet, oppfordrer Dahl.

Har fått 20 tips

Politiet opplyser at de er i en tidlig etterforskningsfase. Det er gjort avhør av flere vitner, i tillegg til av den fornærmede.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer