Politiet advarer mot falsk festival i Trondheim

Det har blitt annonsert en festival via nett ved navnet «Sky Music Festival» i Trondheim i helgen. Festivalen er falsk, melder politiet.

I Erkebispegården i Trondheim ble det annonsert at en festival ved navn «Sky Music Festival» skulle bli arrangert fra 12. august til 14. august. Politiet skriver i en pressemelding at dette ikke medfører riktighet. Foto: Gorm Kallestad / NTB
I Erkebispegården i Trondheim ble det annonsert at en festival ved navn «Sky Music Festival» skulle bli arrangert fra 12. august til 14. august. Politiet skriver i en pressemelding at dette ikke medfører riktighet. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert

Festivalen skulle bli arrangert i Erkebispegården fra 12. august til 14. august. Politiet i Trøndelag skriver i en pressemelding at det ikke medfører riktighet at festivalen blir arrangert.

Politiet ber om at de som eventuelt har kjøpt billetter til arrangementet henvender seg til anmeldelse over nett via politiets sider, eller kontakte nærmeste politistasjon.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer