Politiaksjon i Lørenskog

Onsdag kveld og natt til torsdag var store politistyrker i aksjon i Lørenskog. Også helikopter ble brukt. Aksjonen hadde sammenheng med skuddløsningen tirsdag.

Tirsdag kveld ble det løsnet skudd mot en bil med en person i på Skårersletta i Lørenskog. Personen i bilen er ikke skadd, og politiet søker etter gjerningsmannen. Onsdag kveld og natt til torsdag var det en politiaksjon i samme område, men uten at politiet pågrep noen. Arkivfoto: Jil Yngland / NTB
Tirsdag kveld ble det løsnet skudd mot en bil med en person i på Skårersletta i Lørenskog. Personen i bilen er ikke skadd, og politiet søker etter gjerningsmannen. Onsdag kveld og natt til torsdag var det en politiaksjon i samme område, men uten at politiet pågrep noen. Arkivfoto: Jil Yngland / NTB Vis mer
Publisert

Lokale politipatruljer fikk bistand fra beredskapstroppen og et politihelikopter som hang lavt over Lørenskog i lang tid sent onsdag kveld og natt til torsdag.

– Etterforskningen har fortsatt med full styrke onsdag og på bakgrunn av det ble det aktuelt å prøve på nytt i det samme området som vi var på tirsdag. Nå har vi fått undersøkt det konkrete vi hadde uten å få noe resultat på det. Vi har ennå ikke kommet i kontakt med vedkommende og han er da fortsatt ikke pågrepet, sier politiets innsatsleder Halvor Mangerud til Romerikes Blad.

Det ble tirsdag kveld skutt mot en bil med en person på Skårer i Lørenskog. Politiet ha vært i dialog med den antatte gjerningsmannen og oppfordret ham til å melde seg, uten at det har hjulpet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer