Plutselig rant blodet fra nesa til Prince: - Jeg er lei meg og forbanna

Nå advarer Linda andre.

Svenske Linda Gegerfeldt var ute med labradoren sin Prince forrige uke, da turen plutselig tok en dramatisk vending. Den ett år gamle valpen snuste nysgjerrig ved en fotballbane i Vimmerby og fikk øye på noe i gresset han bare måtte undersøke, skriver Vimmerby tidning.

– Han stivnet til som om han var i sjokk og jeg så at det rant blod ned på bakken. Så hoppet han opp i fanget mitt, akkurat som at han ville be om hjelp, sier Gegerfeldt til avisa.

Prince hadde funnet en knust glassflaske i gresset og forvekslet den med en ball. Det resulterte i kutt på nesa, leppene og haken.

- Jeg er både lei meg og forbannet, det er helt tankeløst. Det kunne like gjerne vært et barn som hadde skadet foten. Hvordan kan folk være så uforsiktige og ikke tenke på konsekvensene av sine handlinger?

Ble rasende


Gegerfeldt har skrevet om den dramatiske episoden på Facebook.

- Til dere som slenger glassflasker på bakken: Prince sprang bort og bet i denne glassflasken, og nå ser han slik ut. Er det så forbannet vanskelig å finne en søppelbøtte, burde dere ikke forlate deres hjem, skriver hun i innlegget som har blitt delt nesten 3.000 ganger.

Den sjokkerte eieren tok kontakt med veterinær, og alt står bra til med Prince i dag.