Person stukket ned i Oslo – tre menn etterlyst

En person har uavklarte skader etter å ha blitt stukket med en gjenstand i Oslo. Tre unge menn er sett løpende fra stedet.

Publisert

Personen ivaretas av ambulansepersonell, opplyser Oslo-politiet på Twitter.

– Fornærmede er kjørt til Ullevål sykehus med ukjent skadeomfang, sier operasjonsleder i Oslo politidistrikt Christian Krohg Engeseth til Nettavisen.

De tre mennene som er etterlyst, blir beskrevet som rundt 20 år gamle og lyse i huden. En av dem skal ha hatt på seg en beige jakke.

Ifølge politiet løp de fra åstedet og er sist observert i Friis' gate mot Botanisk hage.

Operasjonslederen opplyser at de nå driver med innhenting av vitneopplysninger på stedet, og at de har patruljer i søk etter de mistenkte.

– Ting tyder på at det skal ha vært en relasjon mellom fornærmede og gjerningspersoner, uten at vi har kommet noe nærmere på hva den relasjonen er, sier han.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.