Person smittet med mutantvirus besøkte flere butikker i Trøndelag

En person i Trøndelag som er smittet av den sørafrikanske koronavarianten, har vært i flere butikker i Trøndelag.

En koronasmittet person har vært til stede i flere butikker i Selbu og Stjørdal. Foto: Gorm Kallestad / NTBStjørdal 20210209. Rådhuset i Stjørdal kommune skilt. Foto: Gorm Kallestad / NTB
En koronasmittet person har vært til stede i flere butikker i Selbu og Stjørdal. Foto: Gorm Kallestad / NTBStjørdal 20210209. Rådhuset i Stjørdal kommune skilt. Foto: Gorm Kallestad / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den koronasmittede person som har fått påvist en sørafrikansk virusvariant, har vært til stede i flere butikker i Selbu og Stjørdal, opplyser Stjørdal kommune, ifølge Adresseavisen.

Kommunen opplyser at smitte kan ha vært spredd torsdag 11. februar mellom klokka 14.30 og 15.30 på Best bensinstasjon i Selbu, og rundt klokka klokka 16 til 17 på Coop Prix Hell og Hellsenteret (REMA 1000 og Intersport).

Personer som har vært disse stedene på disse tidspunktene, bes teste seg.

Den sørafrikanske virusvarianten er kjent for å smitte selv ved lite kontakt. Mye tyder på at smitten kommer fra Trondheim, skriver kommunen i pressemeldingen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer