Person skal være alvorlig skadd i voldshendelse i Asker

En kvinne behandles for det som skal være alvorlige skader etter en voldshendelse på Nesøya i Asker. En person er pågrepet i saken.

Publisert
Sist oppdatert

Ifølge Budstikka skal hendelsen ha skjedd på en eiendom på Nesøya onsdag morgen. Politiet sperret av området rundt eiendommen.

Innsatsleder Brian Skotnes opplyser til avisa at det kom melding om knivstikking, og gjerningspersonen skal selv ha meldt fra.

Til VG opplyser operasjonsleder Bjørn Gunnar Nysæter i Oslo politidistrikt at offeret framstår som alvorlig, men ikke livstruende skadd. En person er pågrepet, ifølge avisa.

– Kvinnen er ikke kritisk skadd. Nå jobber vi med å få kartlagt hendelsesforløpet, sier Stine Sæther ved krimvakta i Oslo.

Offeret er fraktet til Ullevål sykehus, ifølge Budstikka.

Et vitne opplyser til avisa at en person i en bil ble tatt hånd om av ambulansepersonell ved Kiwi-butikken på Nesøya, men dette skal ikke være åstedet for hendelsen, og det er ikke kjent om det er sammenheng mellom hendelsene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer