Person siktet for å ha solgt sprit på Sørlandet

En person er siktet for å ha solgt sprit på Sørlandet etter at flere ble lagt inn med forgiftning på Sørlandet sykehus.

Flere personer ble søndag innlagt med mistanke om metanolforgiftning. Det viste seg å ikke være metanol, men én person er siktet for å ha solgt sprit. Arkivfoto: Tor Erik Schrøder / NTB
Flere personer ble søndag innlagt med mistanke om metanolforgiftning. Det viste seg å ikke være metanol, men én person er siktet for å ha solgt sprit. Arkivfoto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Etterforskningen har avdekket at sprit som er drukket, kan knyttes til en mindre, privat sammenkomst i Mandal lørdag kveld, opplyser fungerende driftsenhetsleder Bernt Mushom i Vestre Agder driftsenhet i en pressemelding.

Personen er avhørt av politiet og har erkjent å ha solgt sprit til folk som var til stede på festen. Politiet har beslaglagt spriten, som vil bli undersøkt.

Alle involverte er godt voksne personer, ifølge Mushom.

Sørlandet sykehus gikk søndag ut med advarsel mot mulig giftig metanol i omløp etter at flere personer var lagt inn med forgiftning. Politiet startet etterforskning, men prøveanalyser mandag viste imidlertid at de innlagte ikke var metanolforgiftet.

Politiet ønsker likevel fortsatt å advare mot å drikke alkohol som man ikke kjenner opphavet til.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer