Person omkom: Utsatt igjen

Mannen som ble funnet død ved Trolltunga, skulle etter planen hentes ut mandag, før det ble utsatt til tirsdag. Nå er hentingen utsatt nok en gang til fredag.

Trolltunga i finvær. Det var betydelig dårligere forhold da en omkommet mann ble funnet der lørdag. Foto: Tore Meek / NTB
Trolltunga i finvær. Det var betydelig dårligere forhold da en omkommet mann ble funnet der lørdag. Foto: Tore Meek / NTB Vis mer
Publisert

Årsaken til utsettingen er dårlige værforhold.

– Så vidt jeg har forstått var et helikopter på Trolltunga, men det landet ikke på grunn av værforholdene. Nå er planen at den omkomne skal hentes fredag, sier operasjonsleder Tatjana Knappen i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

Det ble fredag ettermiddag satt i gang en leteaksjon etter en utenlandsk mann i 20-årene i området. Han hadde ikke kommet tilbake til hotellet sitt.

En omkommet person ble så funnet ved Trolltunga lørdag, og pårørende er nå varslet om at det trolig er den savnede mannen det dreier seg om.

Mannen som ble funnet, vil bli sendt til obduksjon for å få sikker identitet. Den antatt omkomne mannens familie er kommet til Norge og har en kontaktperson hos lokalt politi.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer