Person omkom i trafikkulykke utenfor Egersund

En person omkom i en ulykke på fylkesvei 44 sør for Egersund natt til lørdag.

Foto: Skjermdump Google Maps
Foto: Skjermdump Google Maps Vis mer
Publisert

Nødetatene fikk melding om ulykken klokken 02.14, skriver Stavanger Aftenblad.

– En person er bekreftet omkommet. Vi vet foreløpig ikke hvem det er. Et enslig kjøretøy har vært involvert i ulykken, og kjøretøyet er totalvrak, sier operasjonsleder Helene Strand i Sørvest politidistrikt til avisen.

En hundepatrulje er sendt til stedet for å gjøre undersøkelser i området.

Politiet skriver på Twitter at da nødetatene kom fram til stedet, ble en person funnet livløs utenfor bilen. Livreddende førstehjelp ble forsøkt, men livet sto ikke til å redde.

Politiet skriver også at det er uvisst om det var flere personer i bilen, men etter nærmere undersøkelser skriver politiet klokken 05.23 at det ikke er noe som tyder på det.

– Vi vet foreløpig ikke identiteten til vedkommende, men jobber med å finne ut av det. Det dreier seg om en singelulykke der bilen har kjørt av veien, og vi vet ikke årsaken til det ennå. Hvis det skulle være noen som har vært vitne til ulykken, ber vi dem kontakte politiet, sier Strand til NTB.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer