Person livstruende skadd i fyrverkerieksplosjonen

Én av de to som ble sendt til sykehus etter at fyrverkeri eksploderte i en garasje i Vennesla nyttårsaften, er livstruende skadd. En person er mistenkt i saken.

Publisert

Bli varslet om siste nytt i Sol-appen! Last ned for Iphone her og Android her!

– Det skal ha vært fyrverkeri som ble demontert og modifisert, og dette førte senere til en eksplosjon, sier politistasjonssjef Frode Forslund ved Vennesla og Iveland politistasjon i en pressemelding.

Minst to personer ble skadd i hendelsen. De to ble først fraktet til legevakt og deretter til sykehus, skrev Fædrelandsvennen mandag. En av dem ble sendt til Ullevål sykehus i Oslo.

Forslund opplyser til Fædrelandsvennen tirsdag at den ene personen er livstruende skadd.

Ifølge politiet var det et titalls personer til stede i garasjen da hendelsen skjedde. De fleste av disse var mellom 17 og 20 år.

– Politiet fikk melding om hendelsen fra lokal legevakt 1. nyttårsdag og patrulje har vært og sikret spor på stedet og tatt avhør av flere av de involverte. Vi etterforsker dette som uaktsomt bruk av fyrverkeri, sier Forslund.

En person er mistenkt i saken. Av hensyn til etterforskningen ønsker ikke politiet å si noe om den mistenktes alder og kjønn.

(©NTB)

Mer om