Person knivstukket i Oslo

En person er funnet med stikkskader i overkroppen i Oslo sentrum. Ingen er ennå pågrepet.

Publisert

Politiet i Oslo skriver på Twitter klokken 3.52 natt til tirsdag at de er på Grønland i Oslo sentrum og leter etter flere gjerningsmenn.

– Han ble funnet med flere stikkskader på overkroppen, som kan være forenlig med knivstikk. Det er ingen vitner til hendelsen, sier operasjonsleder Line Skott i Oslo politidistrikt til NTB.

Vedkommende kontaktet selv en venn etter hendelsen, som igjen kontaktet politiet.

– Han var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehuset, og tilstanden skal være stabil. Noe mer enn det vet vi foreløpig ikke, sier Skott.

Politiet ha foreløpig ingen ytterligere informasjon om hva som har skjedd i forkant av hendelsen, men en politipatrulje ble med mannen til sykehuset i håp om å kunne få flere opplysninger om hva som har skjedd.

Politiet er på åstedet med kriminalteknikere.

Klokken 4.53 opplyser politiet at de har avsluttet det operative søket etter eventuelle gjerningspersoner, men at de jobber videre med etterforskning og etterretning.

Vi håper å få avhørt fornærmede så snart det er mulig, skriver politiet.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer