Person gikk til angrep på ambulansepersonell og forsøkte å kapre biler

En person ble pågrepet etter at han gikk til angrep på ambulansepersonell i Moss tirsdag. Etterpå forsøkte han å kjøre av gårde med ambulansen – uten å lykkes.

Foto: Google Maps.
Foto: Google Maps. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

– Vi fikk melding om hendelsen etter at en ambulanse, på oppdrag, meldte at de ble angrepet. I utgangspunktet fikk helsepersonellet beskjed om at mannen var bevisstløs, det var han da ikke, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til NTB.

Etter at mannen hadde gått til angrep på helsepersonellet forsøkte han å starte ambulansen og kjøre fra stedet. Da det ikke gikk, forsøkte han å kapre forbipasserende biler, opplyser Aas.

– Vi fikk til slutt pågrepet vedkommende. Han var særdeles aggressiv og det endte i et basketak mellom han og politiet. Nå sitter han i arrest og det vil bli opprettet sak for en rekke forhold, blant annet for vold mot helsepersonell og politi, sier Aas.

Videre sier han at ingen ble skadd i hendelsen, men politiet ser svært alvorlig på saken.

Politiet fikk melding om hendelsen klokka 15.49.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer