Kristiansand:

Person funnet kritisk skadd utendørs

En person som ble funnet utendørs i Kristiansand søndag morgen, er innlagt på sykehus med kritiske skader.

Politiet gjør taktiske og tekniske undersøkelser for å avklare hva som har skjedd, og hvordan personen er blitt skadd. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB
Politiet gjør taktiske og tekniske undersøkelser for å avklare hva som har skjedd, og hvordan personen er blitt skadd. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB Vis mer
Publisert

– Det er et uavklart hendelsesforløp. Politiet jobber med å avklare hva som har skjedd, sier politiadvokat Henrik Bjugan Hegdahl i Agder politidistrikt i en pressemelding søndag ettermiddag.

Fædrelandsvennen skrev tidligere søndag ettermiddag at politiet hadde sperret av et område ved Bystranda i Kristiansand. Politiadvokaten bekrefter overfor NTB at det avsperrede området er stedet hvor vedkommende ble funnet.

Det er iverksatt kriminaltekniske undersøkelser på åstedet, og politiet gjør ytterligere taktiske og tekniske undersøkelser for å avklare hva som har skjedd, og hvordan personen er blitt skadd.

Politiet kjenner identiteten til den skadde personen, men ønsker ikke å gå ut med den informasjonen. Vedkommende ble kjørt til sykehuset i ambulanse. Politiet ble varslet om saken i 8-tiden.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer