Person funnet bevisstløs med kritiske skader i Oslo

Politiet i Oslo undersøker hva som har skjedd etter at en person ble funnet bevisstløs med kritiske hodeskader på Youngstorget søndag morgen.

Publisert
Sist oppdatert

– Mannen er fortsatt innlagt ved Ullevål sykehus. Han er kritisk skadd, og det er uvisst om han overlever, sier kriminalleder Astrid Hasselgård ved Oslo politidistrikt til Nettavisen klokka 9.40.

Politiet sier de har vitneopplysninger om at han ble utsatt for vold. Det var en av deres egne patruljer som tilfeldigvis fant ham liggende bevisstløs på bakken. En ambulanse kom også til åstedet.

– Per nå litt usikkert hva som har skjedd. Mulig personen har blitt utsatt for vold. Kjørt sykehus med kritiske skader, skrev Oslo politidistrikt klokka 5.51.

Den skadde er en mann i slutten av 30-årene, opplyser kriminalleder Astrid Hasselgård til Aftenposten.

Vitner skal ha sett tre-fire personer i slåsskamp. Ingen er pågrepet i saken.

– Disse personene ble sett løpende fra stedet, uklart i hvilken retning. Muligens gikk de inn i en taxi, sier operasjonsleder Kim Vindsland.

Et område på rundt 20 kvadratmeter ble sperret av utenfor Folkets Hus.

Politiet har foretatt åstedsundersøkelser og avhører vitner. De undersøker også om det finnes videoopptak av voldshendelsen.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer