Person død av stikkskader i Oslo – ingen pågrepet

Politiet i Oslo har startet drapsetterforskning etter at en person som ble påført stikkskader i brystet, døde. Ingen er pågrepet i saken.

En person er funnet død i Oslo onsdag morgen med knivskader. Foto: Terje Bendiksby / NTB
En person er funnet død i Oslo onsdag morgen med knivskader. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Personen ble funnet død i Københavngata, som ligger på Rodeløkka rett sør for ring 2. Bakgrunnen for hendelsen er uklar.

Politiet ble varslet klokka 2.45 natt til onsdag. Like før klokken 7 pågikk det fortsatt teknisk etterforskning på stedet, men politiet hadde da ikke noe aktivt søk etter gjerningsperson.

Politiet jobber på stedet etter funn av en død person i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Politiet jobber på stedet etter funn av en død person i Oslo. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer

– Alt tyder på at det har skjedd utendørs, forteller operasjonsleder Per Ivar Iversen i Oslo politidistrikt til NTB.

Han legger senere til at saken trolig også er knyttet til noe som skal ha skjedd innendørs, men ønsker ikke å si noe mer om det foreløpig.

Politi på stedet der er en person ble funnet død med knivskader i Københavngata i Oslo onsdag morgen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
Politi på stedet der er en person ble funnet død med knivskader i Københavngata i Oslo onsdag morgen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer

Politiet ønsker heller ikke å si noe om alder og kjønn på den døde eller om de har kontroll på stikkvåpenet og om det var vitner til selve hendelsen.

De pårørende er ikke varslet.

Overfor NRK bekrefter politiet at det er satt i gang drapsetterforskning. Til kanalen opplyser operasjonslederen at personen blødde mye og at det ble satt i gang gjenoppliving. Den skadde ble fraktet til Ullevål sykehus, men erklært død etter kort tid.

Politiet jobber på stedet med tekniske og taktiske undersøkelser.

(NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer