Partiveteran fikk valget mellom Frp og Sian

Fremskrittspartiet nekter tillitsvalgte og medlemmer i partiet å være med i Stopp Islamiseringen av Norge (Sian). En partiveteran i Rogaland melde seg ut.

Partiveteran i Frp fikk valget om å enten være medlem av Fremskrittspartiet eller Sian. Han valgte Sian. Foto: Annika Byrde / NTB
Partiveteran i Frp fikk valget om å enten være medlem av Fremskrittspartiet eller Sian. Han valgte Sian. Foto: Annika Byrde / NTB Vis mer
Publisert

– Han fikk valget, enten er du medlem av Fremskrittspartiet eller Sian. Det er ikke mulig å være begge deler, sier leder Kristoffer Birkedal i Sandnes Frp til Vårt Land , og legger til:

– Han valgte å bli i Sian.

Birkedal opplyser at han og alle andre lokallagsledere i Frp har fått epost fra partikontoret med klar melding om å rydde opp i saker der Frp-medlemmer også er medlem i Sian.

– Fremskrittspartiet er åpent for alle som støtter vår politikk. Et medlemskap i Sian er ikke forenlig med å være medlem av et liberalistisk folkeparti som Fremskrittspartiet. Det har vi sagt klart og tydelig ifra om, skriver assisterende generalsekretær Øistein Lid i Frp i en epost til avisa.

Vårt Land har forsøkt å komme i kontakt med partiveteranen, uten å lykkes.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer