Palestinsk tolvåring død etter å ha blitt skutt av israelske soldater

En tolv år gammel palestinsk gutt er død, en uke etter at han ble skutt da israelske soldater åpnet ild mot demonstranter på Gazastripen.

Demonstranter løper og forsøker å beskytte seg mot tåregass som israelske soldater avfyrer ved grensegjerdet mellom Israel og Gazastripen ved Khan Younis sør i den palestinske enklaven. Bildet ble tatt onsdag. Foto: Abdel Kareem Hana / AP / NTB
Demonstranter løper og forsøker å beskytte seg mot tåregass som israelske soldater avfyrer ved grensegjerdet mellom Israel og Gazastripen ved Khan Younis sør i den palestinske enklaven. Bildet ble tatt onsdag. Foto: Abdel Kareem Hana / AP / NTB Vis mer
Publisert

Han er det andre dødsofferet etter sammenstøtene ved grensen mellom Israel og Gazastripen forrige lørdag.

Ytterligere 39 palestinere og en israelsk politibetjent ble såret.

Et stort antall palestinere deltok i demonstrasjonen, som var rettet mot den israelske blokaden. Israel oppgir at det ble skutt for å spre demonstranter som samlet seg ved grensegjerdet, og som kastet brannbomber mot israelske sikkerhetsstyrker.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer