Vis mer

Pågrepet for å ha filmet under kvinners skjørt

Mannen i slutten av 50-årene er siktet for seksuelt krenkende atferd.

(upublisert) Opprettet

En mann i slutten av 50-årene er pågrepet for å ha filmet under skjørtet på flere kvinner i en rulletrapp på Oslo sentralstasjon tirsdag.


Politiet ble varslet i 9-tiden og ankom stedet etter at vektere allerede hadde fått kontroll på mannen, melder VG. Det var en etter tips fra en forbipasserende som tipset vekterne.


Mannen er mistenkt for en rekke lignende hendelser, men det foreligger foreløpig ingen beviser, og mannen har ikke erkjent straffskyld, sier politiet.


– Jeg kan selvsagt ikke si om det er denne mannen, men beskrivelsen av handlingene er i alle fall de samme, sier Line Scott i Oslo politidistrikt.


Mannen er siktet for seksuelt krenkende atferd, noe som kan gi bøter eller opptil et år i fengsel. Han ble satt i politiets varetekt i påvente av politiavhør.


(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.