Foto; AP Photo/Tim Ireland
Foto; AP Photo/Tim Ireland Vis mer

Overrasker: Solskjær benker Rashford

Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær sparer flere spillere i lørdagens Premier League-kamp borte mot Fulham.

Publisert

United er inne i et tett kampprogram, og Paris-Saint Germain venter i mesterligaens åttedelsfinale om kun tre dager. Dermed ser Solskjær seg nødt til å rotere spillere.

Mens Lindelöf fikk bli igjen hjemme i Manchester, starter Marcus Rashford, Jesse Lingard og Ashley Young på benken. De tre har spilt mange kamper i det siste.

Det betyr at stjernespissen Romelu Lukaku får en etterlengtet sjanse fra start i ligaen. Også Diego Dalot, Chris Smalling, Phil Jones, Juan Mata og Anthony Martial er inne i startelleveren siden forrige kamp mot Leicester.

Slik stiller United mot Fulham (4-3-3): David de Gea – Diego Dalot, Chris Smalling, Phil Jones, Luke Shaw – Ander Herrera, Nemanja Matic, Paul Pogba – Juan Mata, Romelu Lukaku, Anthony Martial.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.