Overgrepstiltalt 49-åring erkjenner skyld på over 200 tiltaleposter

Totalt omfatter tiltalen 225 tiltaleposter og 110 fornærmede.

(upublisert) Opprettet

Den 49 år gamle opplendingen gjorde det klart at han ville erkjenne straffskyld på hele tiltalen mot seg, bortsett fra på to punkter, da Gjøvik tingrett startet behandlingen av den omfattende overgrepssaken mandag formiddag.


Den omhandler nettbaserte overgrep mot 107 mindre barn, de aller fleste av dem jenter.


Totalt omfatter tiltalen 225 tiltaleposter og 110 fornærmede. 107 av dem er blitt utsatt for overgrep, tre andre er avbildet i overgrepsmateriale politiet fant da de aksjonerte mot mannen i oktober 2014.


Til sammen ble det funnet nesten 40.000 overgrepsbilder og 807 timer filmer som framstiller barn seksuelt.


De vesentligste av overgrepene mannen erkjenner å ha begått, er nettbaserte overgrep. Mannen logget seg på chattetjenester som MSN Messenger og Skype, og utga seg for å være mindreårig.


Slik opparbeidet han seg tilstrekkelig tillit til at barna han chattet med, kledde av seg og i mange av tilfellene utførte seksuelle handlinger med seg selv, andre barn og dyr.Legg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.