Overgrepsdømt prest ble engelsklærer i Den dominikanske republikk

En mann som mistet prestetittelen da han ble dømt for seksuelle overgrep mot to gutter i USA, er nå engelsklærer for barn i Den dominikanske republikk.

Publisert

Det melder NBC News fredag. Den tidligere romersk-katolske presten sier til nettstedet at han ikke lenger er en trussel og at han ikke lenger er «tiltrukket» til barn.

47-åringen, som opprinnelig kommer fra det latinamerikanske landet, var anklaget for å ha befølt to brødre under 14 år i 2001 og 2002 i delstaten New Jersey. Han erkjente straffskyld for seksuelle overgrep og ble dømt et par år senere.

Den tidligere presten sier at skolen hvor han nå jobber i byen Punta Cana, vet om fortiden hans. Skolen har ikke svart på NBCs forespørsel om kommentar.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.