Over 700 hotellgjester på Norefjell coronavarsles

700 personer som i helgen besøkte Norefjell Ski & Spa får beskjed om å teste seg. Årsaken er mistanke om smitte som knyttes til omikron-smitten i Oslo.

700 personer som i helgen besøkte Norefjell Ski & Spa får beskjed om å teste seg. Foto: Halvard Alvik / NTB
700 personer som i helgen besøkte Norefjell Ski & Spa får beskjed om å teste seg. Foto: Halvard Alvik / NTB Vis mer
Publisert

– I løpet av helgen er det registrert fire positive selvtester, og mandag skal drøyt 80 personer som var på jobb ved hotellet PCR-testes.

Det sier Anne Marit Tangen, helse- og omsorgssjef i Krødsherad kommune, til Bygdeposten.

Hun sier at så snart de har oversikt over hvem som var gjester ved hotellet i helgen, vil de varsle kommuneoverlegene i kommunene der de er bosatt.

Ifølge Dagbladet dreier dette seg om rundt 700 personer.

Smitten knyttes til julebordet på Louise Restaurant & Bar på Aker Brygge Brygge i Oslo, hvor mer enn 100 personer ble smittet. Her har minst 13 av de smittede fått påvist omikronvarianten av viruset.

Daglig leder ved Norefjell Ski & Spa, Sjur Aalvik, sier de ikke vet hvilken variant det er snakk om eller hvor mange som er smittet.

– Vi følger beskjedene vi får fra kommunen, og så langt har alle ansatte testet negativt på hurtigtest. Vi venter nå på PCR-testsvarene, sier Aalvik.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer