Over 200.000 nye smittetilfeller påvist i Storbritannia

Over 218.000 nye smittetilfeller og minst 48 koronarelaterte dødsfall er påvist i Storbritannia.

Storbritannias statsminister Boris Johnson ventes ikke å innføre noen nye tiltak for å dempe spredningen av koronaviruset. Arkivfoto: AP / NTB
Storbritannias statsminister Boris Johnson ventes ikke å innføre noen nye tiltak for å dempe spredningen av koronaviruset. Arkivfoto: AP / NTB Vis mer
Publisert

Tallet er det høyeste som er rapportert på én dag hittil i pandemien, men det omfatter tester registrert over flere dager. På grunn av at ikke alle smittetilfellene ble rapportert i juleferien, omfatter de tester gjort over fire dager i Nord-Irland og to dager i Wales, skriver BBC.

Storbritannias statsminister Boris Johnson skulle senere tirsdag holde en pressekonferanse, men ifølge en talsmann er det ingen behov for å innføre nye smitteverntiltak.

De siste par ukene har antallet covid-19-pasienter på engelske sykehus blitt doblet til drøyt 14.200, det høyeste antallet siden februar i fjor. Under 800 av dem ligger i respirator, og dette tallet har ligget stabilt de siste seks ukene.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer