Over 150 biler i massekrasj - minst syv døde

Minst sju mennesker mistet livet mandag morgen etter at røyk fra branner og tjukk tåke forårsaket en rekke omfattende trafikkulykker sør i Louisiana.

Nødetatene jobber på stedet etter en massekolisjon ved Manchac i Louisiana. Minst sju personer har omkommet i flere kollisjoner som ble forårsaket av røyk fra branner i våtmark og tjukk tåke. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB
Nødetatene jobber på stedet etter en massekolisjon ved Manchac i Louisiana. Minst sju personer har omkommet i flere kollisjoner som ble forårsaket av røyk fra branner i våtmark og tjukk tåke. Foto: Gerald Herbert / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

25 mennesker er skadd og antall omkomne kan stige, sier delstatspolitiet i en uttalelse mandag kveld. I alt var hele 158 biler involvert i ulykker som kobles til den såkalte «supertåka».

Bilder av etterspillet på motorveien Interstate 55 ved New Orleans viser en lang rekke totalvrakede og utbrente biler. Bilene er knust, sitter fast under hverandre, og noen er blitt slukt av flammer.

Den nasjonale værvarslingstjenesten NWS opplyser at det er flere branner i våtmarken i regionen, og at røyken fra disse brannene har blandet seg med tjukk tåke.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer