Elleve politifolk ble skadd i løpet av natten, melder TV-kanalen BFMTV tirsdag formiddag.
Enkelte demonstranter satte fyr på søppelkasser, mens andre hadde med seg plakater med krav om Macrons avgang. På enkelte plakater ble det truet med væpnet opprør mot regjeringen. Rundt 2.000 politifolk var utplassert for å håndtere uroen i den franske hovedstaden.
Også i byer som Saint-Étienne, Strasbourg, Amiens, Caen og Toulouse ble det meldt om demonstrasjoner natt til tirsdag.

Storbritannia og Israel skal samarbeide tettere om teknologi og sikkerhet
Omstridt pensjonsreform
Mange franskmenn er ikke bare rasende på selve pensjonsreformen men også på regjeringens og Macrons håndtering av saken.
Pensjonsreformen ble etter en flere uker lang parlamentarisk debatt presset gjennom av regjeringen ved hjelp av en klausul i grunnloven. Dermed ble det ingen avstemning i nasjonalforsamlingen, der regjeringen risikerte å lide nederlag.
Tirsdag skal Macron møte statsminister Elisabeth Borne og ledere for ulike politiske grupperinger for å diskutere hvordan situasjonen skal håndteres framover. Onsdag har presidenten varslet at han stiller i et direktesendt intervju for å svare på spørsmål fra journalister.

Rapport: London-politiet er rasistisk og homofobisk
Overlevde mistillitsvotering
Mandag overlevde regjeringen to mistillitsforslag i nasjonalforsamlingen. Både fra venstre- og høyrefløyen er det fremmet krav om at Borne må gå av ettersom hun ikke greide å sikre flertall for reformen i nasjonalforsamlingen.
Reformen innebærer at pensjonsalderen heves fra 62 til 64 år, og at man må jobbe i 43 år for å få full pensjon.
(©NTB)