Oslomann stanset med over 3 i promille – slo og sparket etter politiet

En mann ble i januar i fjor så misfornøyd da han ble stanset med 3,4 i promille bak rattet i Oslo, at han slo og sparket etter politiet. Nå må han møte i retten.

Tirsdag må mannen møte i Oslo tingrett, tiltalt både for kjøring i ruset tilstand, samt vold mot offentlig tjenestemann. Foto: Terje Pedersen / NTB
Tirsdag må mannen møte i Oslo tingrett, tiltalt både for kjøring i ruset tilstand, samt vold mot offentlig tjenestemann. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Mannen, som er i 50-årene, ble stanset av politiet i Oslo en januardag i fjor. Da han fikk beskjed om å komme ut av bilen, satte han seg til motverge og forsøkte å slå og sparke politimannen flere ganger.

Blodprøver tatt halvannen time senere viste at mannen hadde en alkoholkonsentrasjon i blodet på 3,43, ifølge tiltalen.

Fire måneder senere ble mannen stanset på ny. Denne gangen ble det påvist en alkoholkonsentrasjon i blodet på 2,24, samt flere andre rusmidler. Da hadde mannen heller ikke gyldig førerkort.

Tirsdag må mannen møte i Oslo tingrett, tiltalt både for kjøring i ruset tilstand, samt vold mot offentlig tjenestemann.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer