Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix
Foto: Gorm Kallestad / NTB scanpix Vis mer

Oslo lufthavn kåret til Europas beste på kundeservice

Avinors største flyplasser Oslo lufthavn og Bergen lufthavn Flesland er kåret til Europas beste flyplasser på kundeservice i hver sin kategori.

Publisert

Norges hovedflyplass vant prisen «Europas beste flyplass på kundeservice» i kategorien for lufthavner med mellom 25 og 40 millioner passasjerer, mens Bergen lufthavn Flesland fikk samme anerkjennelse i kategorien mellom 5 og 15 millioner passasjerer, opplyser Avinor.

Samtidig er lufthavnen i Bergen kåret til den flyplassen som har hatt størst forbedring på kundeservice i 2018.

– Dette viser at alle som jobber på flyplassene våre, bidrar veldig godt for å gi de reisende en god opplevelse, sier konsernsjef Dag Falk-Petersen i Avinor.

Det er ACI, den internasjonale bransjeorganisasjonen for lufthavner, som står bak kåringen. Grunnlaget er flyplassenes utvikling på kundeservicemålingen som foretas hver måned.

Oslo lufthavn deler prisen med flyplassene i Zürich og Dublin, mens Bergen lufthavn deler hederen med flyplassene Alicante i Spania, Bristol og Newcastle i Storbritannia, Sochi i Russland, Keflavik på Island, Luqa på Malta og Porto i Portugal.

(©NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.