Oslo-kvinne risikerer over 12.000 kroner i bot for smågodt-grafsing

En kvinne kan ende opp med en bot på 12.482 kroner etter å ha grafset med fingrene i smågodthylla på Meny på Løren Torg i Oslo.

Å utelate å bruke disse skjeene kan medføre en bot på 7.200 kroner og erstatning på over 5.000 kroner for en 38 år gammel Oslo-kvinne. Foto: Terje Pedersen / NTB
Å utelate å bruke disse skjeene kan medføre en bot på 7.200 kroner og erstatning på over 5.000 kroner for en 38 år gammel Oslo-kvinne. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer
Publisert

Hendelsen skjedde 19. januar i fjor og ble plukket opp av butikkens overvåkingskameraer, skriver Avisa Oslo.

Kvinnen ble anmeldt av Meny, og politiet svarte med å ilegge henne en bot på 6.000 kroner for skadeverk. Kvinnen nektet å akseptere boten, som nå er oversendt til tingretten for behandling.

I retten vil politiets jurist kreve at boten skal økes til 7.200 kroner og samtidig kreve at kvinnen betaler for alt smågodtet som måtte kastes, skriver avisen. Ifølge forelegget som kvinnen har fått av politiet, krever Meny smågodtsvinnet på 5.282 kroner erstattet.

Kvinnen må møte i Oslo tingrett neste måned.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer