Opptøyer etter pågripelsen av sønnen til «El Chapo»: Minst tre drept og 18 skadd

Minst tre er drept og 18 skadd i opptøyer som fulgte pågripelsen av Ovidio Guzman, sønnen til Sinaloa-kartellets tidligere leder Joaquin «El Chapo» Guzman.

Minst tre ble drept og 18 personer ble skadd i opptøyer som fulgte pågripelsen av Ovidio Guzman. Foto: Martin Urista / AP / NTB
Minst tre ble drept og 18 personer ble skadd i opptøyer som fulgte pågripelsen av Ovidio Guzman. Foto: Martin Urista / AP / NTB Vis mer
Publisert

Følg Sol på Facebook!

De tre drepte er fra byens sikkerhetsstyrker, melder delstatsmyndighetene i Sinaloa, ifølge Reuters.

Skyting og ildspåsettelse preget byen Culiacán etter pågripelsen torsdag, da antatte allierte av Guzman reagerte på pågripelsen med raseri. Et passasjerfly ble truffet av en kule mens det forberedte seg på å lette fra Culiacán flyplass.

I tillegg har antatte kartellmedlemmer kapret biler fra innbyggerne og satt kjøretøyer i brann. Lokale myndigheter ba innbyggerne om å holde seg innendørs, og offentlige virksomheter og skoler ble stengt. Militæret stengte også etter hvert flyplassen i Culiacán.

Utpå ettermiddagen lokal tid meldte guvernør i Sinaloa Ruben Rocha at situasjonen var tilnærmet under kontroll, ifølge mexicanske Politico.

(©NTB)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

SOL er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer